Het schapenvrouwtje vertelt

Koosje in the picture

Zoals jullie weten bestaat onze kudde uit negen schaapjes, maar we kunnen er inmiddels niet meer omheen dat er nog iemand is die bij de kudde hoort en dat is meerkoetje Koosje. Iedere dag is hij erbij als we bij de schaapjes zijn. Eerst was dat omdat er restjes eten onder de bakken lagen, een lekker hapje dus, maar tegenwoordig krijgt Koosje een eigen handje voer. Ik roep hem als ik aankom en dan duurt het niet lang of hij verschijnt bij de stal. Zo grappig 🤭 Omdat de wei een schiereilandje is, barst het daar van de meerkoeten, maar het is alleen Koosje die iedere dag naar ons toekomt. Hij wordt ook steeds tammer. Ik vond dat ik Koosje daarom maar eens in de spotlights moest zetten.

3 reacties op “Koosje in the picture

  1. Leuk zo’n “koetje” erbij

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: