Met deze hitte is het niet zo fijn in de wei, niet voor de schaapjes maar ook niet voor ons. Gelukkig is er veel schaduw en hebben we extra schaduwplekken gemaakt door middel van hekken waar we zeil overheen hebben gespannen zodat de schaapjes daarachter kunnen liggen. Door de warmte hebben de schapen natuurlijk ook niet zo veel zin om te knuffelen en geef ze eens ongelijk. De verzorging doen we nu voornamelijk vroeg in de ochtend en laat op de avond. Vanmorgen waren een aantal van de schaapjes wel in voor wat extra aandacht.

0 reacties op “Hitte

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: