De schaapjes staan nu op een stuk wei waar ze geen toegang hebben tot hun stalletje. Vorige week waaide en regende het een aantal keren flink waardoor wij schapenvrouwtjes toch een beetje medelijden kregen met ze. Natuurlijk weten wij wel dat onze schaapjes daar net als ieder ander schaap tegen kan, maar ja, onze schapen zijn niet ieder ander schaap. Onze schapen zijn onze schapenkinderen en die willen we het allerbeste geven. Toen ik dus een keer midden in de nacht wakker werd en het tekeer hoorde gaan, lag ik te denken en te denken en ineens had ik een plan: ik bouw een tijdelijke schuilplaats met de hekken die we hebben. Zo gezegd zo gedaan. Met een beetje girlpower van Petra en mij stond het bouwsel de volgende ochtend zo overeind. En Eric hielp ons nog even met de finishing touch, het goed vastmaken van het dakje. Al verdient ons bouwsel zeker geen schoonheidsprijs, Petra en ik zijn er best trots op. Door het zeil wat we eroverheen hebben getrokken is het net een tentje, het is best knus om onder te zitten, dat hebben we natuurlijk geprobeerd, en het grootste compliment kregen we van onze schapenkinderen, die er na een inspectie hier en daar ook al snel gebruik van maakten. Missie volbracht! En kijk Floris hieronder nou eens liggen, alsof hij wil zeggen: goed gedaan vrouwtjes !!

3 reacties op “Girlpower!

  1. Weet je nog dat ze vorig jaar 1 dag niet in hun stalletje mochten. Hartstikke mor waren ze 😂💋

    Geliked door 1 persoon

  2. Mooi hokkie hoor!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: