Vandaag zijn de schaapjes opgehaald en naar een hoge, drogere wei gebracht waar ze nu samen met vier andere ooitjes staan. Het was een zwaar moment voor mij, deze stap en de veranderingen die ermee gepaard gaan, en ik kon mijn tranen dan ook niet tegenhouden. Gelukkig konden de schaapjes en ik elkaar troosten. De komende tijd zal het nog wel lastig blijven voor mij, de schaapjes daarentegen zijn zo gewend. Gelukkig maar.

4 reacties op “Verhuisd…

 1. Corine van Opstal

  Hoi Sabine, ik leef met je mee! Het is voor de lieve prachtige schaapjes heel fijn dat ze droger staan, maar dit is een grote verandering voor jou! Ik hoop dat je ze nog heel vaak kunt opzoeken, en kun je ook nog voor ze zorgen?
  Ik heb zelf geen schaapjes, maar ik ben vanaf mijn kindertijd al dol op ze, dus ik vind het heel leuk om je site te volgen. Wat een mooie schaapjes heb je, en wat een mooie foto’s plaats je van hen!
  Ik woon wel vlakbij een weide waar ook een groepje van 8 schaapjes graast, en ik zoek ze vaak even op. Ik wens je toch een mooie kerst en het beste voor het nieuwe jaar!, groetjes, Corine

  Geliked door 1 persoon

  • Hoi Corine, bedankt voor je reactie 🥰 Fijn te horen dat je mee geniet van mijn schaapjes. Ik kan gelukkig nog wel voor ze blijven zorgen, maar in een hele andere vorm wat voor mij even tijd zal kosten om aan te wennen, maar ik raak ze zeker niet kwijt en zij mij niet 😉 Ik zou niet zonder ze kunnen dus ben al lang blij dat ik geen afscheid van ze heb hoeven nemen. Jij ook fijne feestdagen en het allerbeste voor het nieuwe jaar. Gr. Sabine

   Like

 2. laurienadriaanse

  Hopelijk voelt het ook voor jou snel als een nieuw thuis!! Liefs, Laurien

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: