Floris vertelt

Traktatie!!!

Vandaag was ons schapenbaasje aan het maaien en ons schapenvrouwtje was in de weer met zo’n knipgeval, en als ik zo’n knipgeval zie in haar handen word ik altijd een beetje onrustig en klopt mijn hart vol verwachting. Ik weet dan namelijk dat er een kans is dat er een traktatie aankomt. Nu ben ik niet zo van het geduldig afwachten dus vroeger sprong ik nog wel eens over een hek heen om te kijken of ik gelijk had, maar dat kan nu helaas niet meer. Nu kan ik niet anders dan van een afstandje toekijken en geduldig wachten. Mijn geduld wel gelukkig beloond, want we kregen een hele bos wilgentakken van het schapenvrouwtje! En als we iets lekker vinden!

2 reacties op “Traktatie!!!

  1. Dat was even smikkelen voor jullie. Ik ben zelf ook dol op allerlei groen. Maar mijn vrouwtje pakt het af. Jouw vrouwtje is vast veel liever πŸ™‚

    Groeten van Scotty

    Geliked door 1 persoon

    • Je moet aan het vrouwtje ook eens een wilgentak vragen, liefst een dikke stok. Die vinden de hondjes van ons schapenvrouwtje superlekker om aan te knauwen en ze splinteren niet. Ze halen dan zelf de schors van de stok af, dan blijft er een sappige stok over 😊

      Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: