Het schapenvrouwtje vertelt

Blije Saartje, blij schapenvrouwtje

Het gaat vrij goed met Saartje. Het herstel van de hoefbevangenheid gaat langzaam, maar ik zie echt wel duidelijke verbetering. Ze ligt niet meer de hele tijd in de wei of in de stal, maar staat weer lekker te grazen met de anderen en ik heb haar ook al een hele week niet meer horen knarsen. Ze lijkt ook weer wat meer in haar hum, zoekt me op als ik in de wei ben voor een knuffel. Haar wondje begint nu ook echt goed te genezen. Het is rustig, schoon en droog mede door een kruidenspray die mijn vriendin voor Saartje heeft gemaakt met etherische oliën en honing, en die ik nu al een paar weken gebruik. Het duurt even maar het komt goed met mijn mooie meid.

1 reactie op “Blije Saartje, blij schapenvrouwtje

  1. Angelique

    Fijn dat het weer beter gaat met Saartje

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: