De schaapjes vertellen

Het schapenparadijs

Waar wij schaapjes smullen van het groene gras, het lekkere hooi uit de ruif en de heerlijke mineralen uit de mineralen-emmers, waar we iedere dag een traktatie krijgen van schapenmuesli en een worteltje, waar we heerlijk kunnen luieren in de schaduw of in de zon, waar we samen kunnen hollen en springen in de wei, waar we vertroeteld worden door het vrouwtje, het baasje en hun vrienden en vriendinnen, waar we regelmatig mogen genieten van een heerlijke borstelbeurt, waar we verzorgd worden als we een pijntje hebben en schoongemaakt worden als we erg vies zijn, waar we dankzij het baasje lekker kunnen slapen in een stalletje die ons beschermd tegen weer en wind. Dat is het schapenparadijs op de knuffelweide en wij zijn blij dat we er mogen wonen!

Over Sabine

Schrijft Fantaseert Droomt Leest Fotografeert Natuur Hondjes Schaapjes Gepubliceerd 'Reflections of a brainjoshed mind' Eigenaar van The Seasonfairies and friends (Insta: @the_seasonfairies_and_friends) Werkt voor Eco Flower Fairies USA en Ambro Dolls Prodcom Roemenië Videos op YouTube kanaal Eco Flower Fairies

1 reactie op “Het schapenparadijs

  1. Els schellen

    De schaapjes hebben het echt naar hun zin, gr. Els je ziet ze genieten

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: