Floris vertelt

Werk aan onze stal

Dit weekend heeft ons baasje weer een hele hoop werk verricht, het vrouwtje trouwens ook, maar dat werk vond ik niet zo boeiend dus ik ben de hele tijd bij het baasje gebleven want wat hij deed vond ik toch echt wel veel interessanter! Ons baasje heeft altijd van die goede ideeën waar wij als schaapjes erg blij van worden. Deze keer was het weer een upgrade aan onze stal. We hebben deuren gekregen! Jawel, en niet zomaar deuren hoor, nee nee, hele bijzondere deuren, die ons in het najaar zullen beschermen tegen weer en wind. Een van de deuren is groot en kan helemaal dicht en de andere deur heeft het baasje van twee stukken gemaakt. Zo kan de bovenkant of de onderkant dicht. Stel dat het nu weer erg gaat sneeuwen, doet vrouwtje de grote deur en de bovenkant van de andere deur dicht. Zo kunnen wij nog steeds naar binnen en naar buiten lopen en liggen we lekker beschut. Ik vind het ge-wel-dig! Ik heb ook heel goed opgelet hoe het baasje het allemaal heeft gedaan, je weet immers maar nooit waar het goed voor is. Het was bovendien ook wel gezellig om weer eens met mannen onder elkaar te zijn en natuurlijk mocht ik als eerste de stal in toen het baasje klaar was.

 

Over Sabine

Schrijft Fantaseert Droomt Leest Fotografeert Natuur Hondjes Schaapjes Gepubliceerd 'Reflections of a brainjoshed mind' Eigenaar van The Seasonfairies and friends (Insta: @the_seasonfairies_and_friends) Werkt voor Eco Flower Fairies USA en Ambro Dolls Prodcom Roemenië Videos op YouTube kanaal Eco Flower Fairies

3 reacties op “Werk aan onze stal

  1. Er is weer hard gewerkt! Ziet er mooi uit 😁😁

    Geliked door 1 persoon

  2. 😂🤣😂 Wat geweldig leuk en grappig geschreven! En een compliment voor Harmen: echt heel mooi geworden! 😗

    Geliked door 1 persoon

  3. Mooi gemaakt en wat leuk een schaap als toekijkend fan, helemaal erbij betrokken. groetjes, Hanneke

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: