Mia vertelt

Mia, de allerdapperste

Van de week kwam het vrouwtje weer eens samen met de twee hondjes naar de wei. Dat moesten we met z’n allen eerst eens even van een afstandje bekijken. Het zwarte hondje Lana was heel erg gegroeid. De vorige keer toen ze er was, was ze nog maar heel klein. Ik weet nog dat we toen allemaal kusjes van haar kregen. Ik was toen ook nog een stuk kleiner, maar ik was niet bang voor haar en nu ze groot is ben ik ook niet bang. Ik vind haar best leuk, ze lijkt op mijn vriendinnetje Chrisje. Ze is net zo zwart. Ze moet alleen niet zo druk doen want dan word ik dat ook. Ik ben ook niet bang voor Hobey hoor, ook al doet hij altijd een beetje lelijk tegen ons, blaffen en sneppen. Volgens mij doet hij dat alleen maar om te verbloemen dat hij eigenlijk een schijterd is. Ik denk dat hij heel hard wegrent als er geen hek tussen ons in staat. Lana en ik hebben in ieder geval even met elkaar gecommuniceerd, ik op mijn manier en zij op die van haar. Wij kunnen wel aan elkaar wennen. Eigenlijk vind ik dat ik de leider van de kudde moet worden, want ik was de allerdapperste, de anderen durfden helemaal niet zo dichtbij te komen als ik, zelfs Floris niet.

 

1 reactie op “Mia, de allerdapperste

  1. Kei leuk geschreven!!!! Dappere Mia! 💋

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: