Geen categorie

Warme knuffels buiten in de kou

Met mijn thermobroek aan, een dikke muts op, uit de ijzig koude wind en in het zonnetje was het best lekker vertoeven met mijn schapenvriendjes vanmiddag en natuurlijk schonken zij me ook nog wat extra warmte met hun lieve knuffels en kusjes. Wat zijn het toch lieverdjes, he?

 

Over Sabine

Schrijft Fantaseert Droomt Leest Fotografeert Natuur Hondjes Schaapjes Gepubliceerd 'Reflections of a brainjoshed mind' Eigenaar van The Seasonfairies and friends (Insta: @the_seasonfairies_and_friends) Werkt voor Eco Flower Fairies USA en Ambro Dolls Prodcom Roemenië Videos op YouTube kanaal Eco Flower Fairies

0 reacties op “Warme knuffels buiten in de kou

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: