Saartje vertelt

Kennis gemaakt met hondje Lana

Vanmorgen kwamen het vrouwtje en het baasje samen met Hobey en Lana naar de wei. Hondje Hobey kennen we natuurlijk al lang. Hij komt wel vaker mee met het vrouwtje en loopt dan een beetje rond achter het hek, maar hondje Lana hadden we nog niet eerder gezien. Mia en Chrisje zo jong als ze zijn, waren helemaal niet bang en zagen totaal geen gevaar! Wij Saartje en Soof hebben ze daarom toch maar even gewaarschuwd dat hondjes niet altijd lief zijn. Dat deden we door met onze pootjes op de grond te stampen. Hondje Hobey vindt het helemaal niet leuk als we dat doen, hij wordt daar zenuwachtig van en gaat dan een beetje mopperen, maar dit hondje gaf ons kusjes, dat zijn we niet gewend. Floris heeft hondje Lana nog even van heel dichtbij geïnspecteerd. Van ons mogen hondje Hobey en hondje Lana best vaker naar de wei komen, want we vinden het best interessant en leuk om ze te zien spelen, maar dan moeten ze wel achter het hek blijven hoor!

 

Over Sabine

Schrijft Fantaseert Droomt Leest Fotografeert Natuur Hondjes Schaapjes Gepubliceerd 'Reflections of a brainjoshed mind' Eigenaar van The Seasonfairies and friends (Insta: @the_seasonfairies_and_friends) Werkt voor Eco Flower Fairies USA en Ambro Dolls Prodcom Roemenië Videos op YouTube kanaal Eco Flower Fairies

1 reactie op “Kennis gemaakt met hondje Lana

  1. Ah wat lief

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: