Mooi roze is niet lelijk

Wij zijn heel erg blij, want ik voel me veel beter vandaag. Het vrouwtje heeft vanavond weer in mijn oogjes en mijn bekkie gekeken en zei toen dat het weer mooi roze aan het worden is. Dat betekent dat mijn lichaam gelukkig weer heel veel rode bloedlichaampjes heeft aangemaakt, goed he? Natuurlijk moet het vrouwtje mij en de andere schaapjes de komende weken nog goed in de gaten houden, maar ik word nu vast weer helemaal beter! Is dat geen geweldig nieuws?


4 reacties op ‘Mooi roze is niet lelijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s