Het schapenvrouwtje vertelt

Schaapje gewassen

Een paar weken geleden hebben de nieuwelingen wat last gehad van diarree. Inmiddels gelukkig niet meer maar vooral de kleine Mia had daar nog een erg vies kontje van. Er zaten opgedroogde kei harde klonten poep aan haar staartje, kontje en aan haar achterpootjes vastgeplakt. Het zag er niet comfortabel uit en het trekt vliegen aan dus daar hebben we vanmorgen toen de schaapjes gegeten hadden even iets aan gedaan. Harmen heeft haar vastgehouden en geknuffeld terwijl ik voorzichtig de ergste klonten eraf heb geknipt. De rest heb ik eraf gewassen met warm water en een washandje. Na het afdrogen zag ze er weer lekker schoon en fris uit. Hieronder nog een paar foto’s van onze knuffelkontjes.

Saartje, Donna, Chrisje en Mia met haar mooie schone kontje
Soof en Mia op de voorgrond en Chrisje en Donna die een momentje hebben met Harmen

Over Sabine

Schrijft Fantaseert Droomt Leest Fotografeert Natuur Hondjes Schaapjes Gepubliceerd 'Reflections of a brainjoshed mind' Eigenaar van The Seasonfairies and friends (Insta: @the_seasonfairies_and_friends) Werkt voor Eco Flower Fairies USA en Ambro Dolls Prodcom Roemenië Videos op YouTube kanaal Eco Flower Fairies

0 reacties op “Schaapje gewassen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: