Het schapenvrouwtje vertelt

De komst van Mia, Chrisje en …..

Van links naar rechts Donna, Chrisje en Mia

Vanmorgen was het een natte en druilerige ochtend, maar dat kon de pret niet drukken, want eindelijk was het zover.De nieuwelingen werden gebracht! Niet één, niet twee, maar jawel DRIE nieuwe schaapjes komen in de knuffelweide wonen. Jullie wisten natuurlijk allemaal dat Mia en Chrisje zouden komen, maar over Donna heb ik jullie nog niet verteld.

Na Suzie wilde ik het voorlopig maar bij vijf schaapjes houden, maar iedere keer als ik bij Mia en Chrisje op bezoek was, verliet er één schaapje de grote kudde om geknuffeld te worden. Ze kwam zelfs bij me liggen en genoot van de aandacht. Een paar weken geleden besloten we daarom om ook haar te kopen en wat zijn we blij met haar komst! Donna is in maart geboren net als Soof. Zij zijn dus leeftijdsgenootjes.

Het eerste contact vanachter het hek

Ik had Floris, Saartje en Soof eerst nog even achter een gesloten hek gezet omdat Floris en Saartje bij de komst van Soof en Suzie niet echt makkelijk waren. Ik dacht dat de drie dames zo eerst even rustig konden rondkijken, maar er werd direct al contact gezocht. Dat was een goed teken!

 

 

 

 

Tijd voor de échte kennismaking! En ik kan nog niet geloven hoe gemakkelijk dat deze keer is gegaan. Floris lijkt heel goed aan te voelen dat Mia en Chrisje nog heel klein zijn. Hij doet erg voorzichtig. De dames mochten zelfs meteen al hooi eten in de stal en van de mineralenemmer snoepen en met zijn zessen aan de voederbak wat brokjes eten ging ook prima. Wat een voorbeeldige lieve schaapjes!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voordat we ze vanmorgen voor het eerst met z’n zessen alleen lieten, werd er natuurlijk nog even geknuffeld. Vooral Chrisje vindt dat nog best spannend, ze is nog niet zoveel menselijk contact gewend, maar met het baasje had ze het toch wel heel erg naar d’r zin!

 

 

 

 

 

 

 

 

Over Sabine

Schrijft Fantaseert Droomt Leest Fotografeert Natuur Hondjes Schaapjes Gepubliceerd 'Reflections of a brainjoshed mind' Eigenaar van The Seasonfairies and friends (Insta: @the_seasonfairies_and_friends) Werkt voor Eco Flower Fairies USA en Ambro Dolls Prodcom Roemenië Videos op YouTube kanaal Eco Flower Fairies

2 reacties op “De komst van Mia, Chrisje en …..

  1. Weer een (m)ooi wollig verhaaltje:)
    Zijn echt schatjes!

    Geliked door 1 persoon

  2. Zoooo schattig!!!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: