Vorige week na de bouw van de schuur kregen we inspectie in de wei. De schuur moest gecontroleerd en goedgekeurd worden voor gebruik. Meneer Floris Vriendje was de eerste auditor die de boel kwam inspecteren.

 

 

 

 

Meneer was erg kritisch. Niet alleen de muren en de grond werden bekeken, hij hield zich ook bezig met de spullen die in de schuur stonden, en controleerde of er nog wel genoeg bewegingsruimte was.  Dit laatste bleek twijfelachtig. Hij gaf dan ook aan er niet helemaal zeker van te zijn of het zijn goedkeuring wel kon wegdragen. Hij vroeg om assistentie aan mevrouw Soof. Zij was duidelijk een beginnende auditor. Ze stond een beetje schaapachtig om d’r heen te kijken en had volgens mij niet echt door wat er nu eigenlijk van haar verwacht werd.

 

 

 

 

 

Er kwam nog een derde auditor bij, mevrouw Saar, waarna er een tijdje druk werd vergaderd in de schuur. Uiteindelijk kregen we gelukkig dan toch het positieve bericht dat de schuur goedgekeurd was!! Wat een opluchting.

 

Over Sabine

Schrijft Fantaseert Droomt Leest Fotografeert Natuur Hondjes Schaapjes Gepubliceerd 'Reflections of a brainjoshed mind' Eigenaar van The Seasonfairies and friends (Insta: @the_seasonfairies_and_friends) Werkt voor Eco Flower Fairies USA en Ambro Dolls Prodcom Roemenië Videos op YouTube kanaal Eco Flower Fairies

1 reactie op “Inspectie…

  1. Tja, ze nemen niet zomaar met alles genoegen he, niet veeleisend wél kieskeurig😄

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: