Het schapenvrouwtje vertelt

Nog drie weken!

Nog drie weken en dan zijn Mia en Chrisje groot en zelfstandig  genoeg om te verhuizen naar de knuffelweide. Zo nu en dan bezoek ik ze even, want ze staan hier vlakbij. Soms mag ik Mia en haar broertje Max dan de fles geven, die krijgen ze omdat hun moeder helaas niet meer leeft. Ze kregen eerst drie flesjes melk op een dag, maar nu krijgen ze nog maar één flesje per dag. Ze drinken allebei ook al een hele tijd gewoon water en eten ook al heel goed mee met de andere schapen.

Mia (voor aan het hek) en Chrisje (middenin) tussen de andere schaapjes
Mia wordt al een grote meid

 

 

 

 

 

 

 

 

Chrisje en haar broertje hebben gewoon hun moeder nog, maar ook zij  eten en drinken al met de andere schapen mee. Hun moeder was vanaf het begin heel beschermend naar haar lammetjes toe dus echt contact met Chrisje heb ik na haar geboorte niet meer gehad. Nu ze wat ouder is, durft ze ook wat meer haar eigen gang te gaan. Vanavond had ze de moed om écht eens dichterbij te komen.

Chrisje, knap meisje
Ik durf best wel hoor

 

 

 

 

 

 

 

Tot gauw meisjes!

 

Over Sabine

Schrijft Fantaseert Droomt Leest Fotografeert Natuur Hondjes Schaapjes Gepubliceerd 'Reflections of a brainjoshed mind' Eigenaar van The Seasonfairies and friends (Insta: @the_seasonfairies_and_friends) Werkt voor Eco Flower Fairies USA en Ambro Dolls Prodcom Roemenië Videos op YouTube kanaal Eco Flower Fairies

0 reacties op “Nog drie weken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: