Warm, benauwd, puf puf puf

Floris en Saartje hebben het warm, ze puffen wat af in de wei. Gelukkig zijn ze al geschoren en hebben ze eigenlijk bijna de gehele dag wel ergens schaduw in of rond de stal, maar ik wilde ze toch nog wat extra schaduw cadeau doen, dus zijn we afgelopen weekend naar de Hornback gereden om twee tuinschermen te kopen. Harmen heeft hier haken aan bevestigd zodat ik ze over de hekken kan hangen en ze ook gemakkelijk kan verplaatsen. Ze zijn straks in de winter ook handig tegen de koude wind. Twee vliegen in één klap dus.

 

 

 

 

 

 


Een reactie op “Warm, benauwd, puf puf puf

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s