Het schapenvrouwtje vertelt

Mia en Chrisje zijn geboren

Twee weken geleden zijn ze dan eindelijk geboren, de laatste twee schaapjes die ik aan mijn kudde ga toevoegen. Zes is een mooi aantal toch? De twee Coburger Fuchs lammetjes zijn een paar dagen na elkaar geboren bij verschillende ooien. Het eerste lammetje dat werd geboren, heb ik naar mijn moeder vernoemd. Haar naam is Mia (het lichtbruine lammetje op de foto’s)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het tweede lammetje heb ik vernoemd naar haar eerste mensenmama Christien, die alle lammetjes de eerste maanden van hun leven heel veel liefde geeft. Chrisje heb ik de dag dat ze geboren werd al mogen vasthouden. Het was een hele verrassing dat ze helemaal zwart is. Een zwart schaapje in mijn kudde, wie had dat gedacht.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met Soof en Suzie gaat het heel erg goed. Ze hebben tijdelijk in een andere wei gestaan wat verder weg en zijn nu weer terug. Ze zijn flink gegroeid en mogen daarom zelfs al bij hun moeder weg. Momenteel krijgen ze nog een behandeling tegen wormen en dan komen ze heel snel al naar de knuffelweide!

 

Over Sabine

Schrijft Fantaseert Droomt Leest Fotografeert Natuur Hondjes Schaapjes Gepubliceerd 'Reflections of a brainjoshed mind' Eigenaar van The Seasonfairies and friends (Insta: @the_seasonfairies_and_friends) Werkt voor Eco Flower Fairies USA en Ambro Dolls Prodcom RoemeniΓ« Videos op YouTube kanaal Eco Flower Fairies

1 reactie op “Mia en Chrisje zijn geboren

  1. Wat een scheetjes! πŸ™‚

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: