Filmpje Het schapenvrouwtje vertelt

De klus is geklaard (filmpje)

Eindelijk is alles klaar in de wei en kan ik beginnen met het omweiden zoals ik dat vanaf het begin in mijn hoofd heb gehad. Alle weides zijn nu afsluitbaar en de schaapjes kunnen nu dus echt iedere vier weken op een nieuw en schoon stuk land gezet worden. We hebben vorige week kei hard gewerkt om het allemaal af te krijgen, vooral mijn man, want er moesten weer een heleboel palen de grond in geslagen worden en dat is behoorlijk zwaar werk. Ik heb hem geholpen waar ik kon, maar deze klus moest ik echt aan hem overlaten.

Floris en Saartje, nieuwsgierig als ze zijn, staan er graag allebei met hun  neus bovenop. Dat begon al bij het voorwerk, het aftekenen van de palen. Floris ging direct bovenop de stapel staan, hij hoort denk ik thuis in het circus. In ieder geval liep hij mij weer behoorlijk in de weg, maar ik vind het niet erg, ik moet er altijd erg om lachen. Ook mijn man vond het wel grappig, maar we hebben ze op een gegeven moment toch maar even achter een hek gezet, anders was het nu nog niet af geweest.

 

 

Hieronder nog een grappig filmpje van Saartje die de kruiwagen onder handen nam:

 

 

 

Over Sabine

Schrijft Fantaseert Droomt Leest Fotografeert Natuur Hondjes Schaapjes Gepubliceerd 'Reflections of a brainjoshed mind' Eigenaar van The Seasonfairies and friends (Insta: @the_seasonfairies_and_friends) Werkt voor Eco Flower Fairies USA en Ambro Dolls Prodcom Roemenië Videos op YouTube kanaal Eco Flower Fairies

1 reactie op “De klus is geklaard (filmpje)

  1. Leuk artikel ;)!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: