Filmpje Floris vertelt

Het gras aan de andere kant

Ons vrouwtje heeft ons mee uit wandelen genomen! Saartje en ik mochten uit de wei om het gras op te eten wat achter het hek stond. Vrouwtje vindt het wel een goed idee om dat af en toe te doen, want dan hoeft ze daar niet te maaien. Voor ons is het natuurlijk een avontuur. Eerst zijn we op onderzoek uit gegaan om daarna onze buikjes vol te eten terwijl het vrouwtje van de zon lag te genieten.

Na een uurtje moesten we weer de wei in, maar dat vond ik niet leuk. Ik wilde daar blijven. Ik heb héél lang voor de ingang gestaan zodat het vrouwtje mij er weer uit liet, maar helaas….het heeft niet gewerkt. Vrouwtje moest alleen maar heel erg om mij lachen en noemde mij een eigenwijs figuur, terwijl ik toch echt heel serieus in staking was.

Gelukkig kwam onze vriendin Rianne een paar dagen later op visite en toen mochten we weer een keertje buiten de wei lopen terwijl vrouwtje en Rianne aan het kletsen waren. Daarna kregen we nog een lekkere borstelbeurt van het vrouwtje. Onze wol begint nu toch wel erg vervelend en kriebelig te worden. Gelukkig heeft het vrouwtje gezegd dat het er gauw vanaf mag! Volgende week worden wij voor het eerst geschoren!

 

 

Over Sabine

Schrijft Fantaseert Droomt Leest Fotografeert Natuur Hondjes Schaapjes Gepubliceerd 'Reflections of a brainjoshed mind' Eigenaar van The Seasonfairies and friends (Insta: @the_seasonfairies_and_friends) Werkt voor Eco Flower Fairies USA en Ambro Dolls Prodcom Roemenië Videos op YouTube kanaal Eco Flower Fairies

3 reacties op “Het gras aan de andere kant

  1. Je hebt het weer super omschreven , vanuit floris zijn standpunt. Moet er erg om lachen😁😁

    Geliked door 1 persoon

  2. Geweldig! Wat een schatjes 🙂

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: