Het schapenvrouwtje vertelt

Floris en Saartje kregen bezoek

Vandaag kregen Floris en Saartje bezoek. Tess en Britt kwamen samen met hun ouders kennismaken. De schaapjes keken eerst even de kat uit de boom en bleven een beetje in mijn buurt, maar hun nieuwsgierigheid overwon hun onzekerheid al gauw. Floris brak het ijs en begon de voor hem vreemde mensen als eerste te besnuffelen. Na de kennismaking zijn we naar het stuk wei gelopen dat momenteel open is voor hen om te grazen. Vrolijk renden Floris en Saartje voor ons uit. Toen Floris en Saartje daarna nog door Tess en Britt werden getrakteerd op een paar lekkere schapenbrokjes en knuffels, was de vriendschap gesloten.

dsc_0014

 

dsc_0019-2

 

dsc_0023

 

dsc_0044-3

 

dsc_0053-2

Over Sabine

Schrijft Fantaseert Droomt Leest Fotografeert Natuur Hondjes Schaapjes Gepubliceerd 'Reflections of a brainjoshed mind' Eigenaar van The Seasonfairies and friends (Insta: @the_seasonfairies_and_friends) Werkt voor Eco Flower Fairies USA en Ambro Dolls Prodcom Roemenië Videos op YouTube kanaal Eco Flower Fairies

2 reacties op “Floris en Saartje kregen bezoek

  1. Nicole JOngbloets

    Dat is genieten voor iedereen!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: