Het schapenvrouwtje vertelt

Klusweekend in de wei

klusweekend-1Dit weekend was het klusweekend. De hele zaterdag hebben we gesjouwd, gezaagd, getimmerd en een hele hoop spierpijn gekweekt, maar het was het zeker waard, want om acht uur toen de zon al een tijdje onder was konden Floris en Saartje en de zes leenschapen, die inmiddels ook in de wei staan, het verse stro induiken voor de nacht en wat waren ze daar blij mee! Blatend sprongen ze met z’n allen het schuilstalletje in. Het was een mooi gezicht en een heerlijk gevoel. Vandaag hebben we nog wat afwerkingen gedaan en genoten van het zonnetje in de wei.

*lees nu ook het nieuwste bericht op schapenweetjes “waarom teveel brood niet goed is voor schapen”klusweekend-2

 

 

 

 

Over Sabine

Schrijft Fantaseert Droomt Leest Fotografeert Natuur Hondjes Schaapjes Gepubliceerd 'Reflections of a brainjoshed mind' Eigenaar van The Seasonfairies and friends (Insta: @the_seasonfairies_and_friends) Werkt voor Eco Flower Fairies USA en Ambro Dolls Prodcom Roemenië Videos op YouTube kanaal Eco Flower Fairies

1 reactie op “Klusweekend in de wei

  1. Nicole Jongbloets

    Echt leuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Super hard gewerkt!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Gr,

    Nicole

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: