Het schapenvrouwtje vertelt

Verhuisd naar de knuffelwei

collage1Afgelopen vrijdag zijn Floris en Saartje verhuisd naar hun nieuwe grote wei. Natuurlijk is nog niet alles klaar. De wei wordt verdeeld in vier stukken zodat de schaapjes straks altijd op een schoon land staan en vers gras hebben om te eten. Er komt natuurlijk ook een schuilstal waar ze straks de schaduw kunnen opzoeken, kunnen schuilen tegen de regen of  ‘s nachts lekker in het stro kunnen slapen. Nu hebben ze zelf een plekje gevonden onder de bomen. Er moet dus nog heel veel gebeuren, maar langzaam begint alles vorm te krijgen in onze knuffelwei. Ja, zo noem ik de wei maar, want er wordt natuurlijk al heel veel geknuffeld, heerlijk! En het is leuk om in de wei bezig te zijn met  een nieuwsgierige Floris en Saartje er gezellig bij.

 

Over Sabine

Schrijft Fantaseert Droomt Leest Fotografeert Natuur Hondjes Schaapjes Gepubliceerd 'Reflections of a brainjoshed mind' Eigenaar van The Seasonfairies and friends (Insta: @the_seasonfairies_and_friends) Werkt voor Eco Flower Fairies USA en Ambro Dolls Prodcom Roemenië Videos op YouTube kanaal Eco Flower Fairies

2 reacties op “Verhuisd naar de knuffelwei

  1. Nicole Jongbloets

    Lieffffffffffffffffffffffffffffffff!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Geliked door 1 persoon

  2. Wanneer kan ik komen knuffelen❤️

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: