Eindelijk…home sweet home

Goed nieuws! Vorige week werd ik gebeld. Iemand had de oproep gezien die ik weken geleden had opgehangen bij een dierenwinkel voor kleinvee hier in de buurt en vroeg zich af of ik nog steeds op zoek was naar een wei. Natuurlijk was ik dat! Ik maakte meteen een afspraak om de volgende dag te gaan kijken en wat was ik blij! Een mooie grote wei, grenzend aan natuurgebied en ook nog dichtbij. Ik kon het eerst niet geloven en soms kan ik dat nog steeds niet, maar het is echt zo. Ik heb een wei, mijn vriendje Floris heeft een wei en…mijn vrolijke Saartje heeft een wei, want zij mag tot mijn grote blijdschap met ons mee en daarmee is het begin van mijn kudde gemaakt want jawel twee schapen zijn samen ook al een kudde. Ik heb de wei afgelopen weekend nog een keer laten maaien en deze week gaan we aan de slag met de afrastering. Mijn droom om schapenvrouwtje te worden van een leuke kudde schaapjes gaat nu dan toch echt realiteit worden, hoe leuk is dat!

dsc_0536
De mooie wei voor mijn schaapjes

 

 


6 reacties op ‘Eindelijk…home sweet home

  1. geweldig’!!!!!🐏🐏🐏 Wat heerlijk voor je, en wat een uitdaging . En ja je kan trots zijn als een Pauw🌸🌺🌹🍀🍀🍀Geniet er samen van 🐾🐾🐾🐾🐾💐

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s