Floris vertelt

Ik ben verhuisd!

collage-1471208403327
Met vrouwtje achterin de bus

Hallo allemaal! Ik ben het, Floris. Ik heb iets heel leuks te vertellen. Ik ben verhuisd! Gisteren kwam mijn schapenvrouwtje mij bezoeken, ik hoorde haar al aankomen want haar belletje rinkelde dus ik rende heel blij naar haar toe. Ze gaf me een zoen en vertelde me dat ze me kwam halen om me mee te nemen naar een betere en leukere plek waar ik niet meer bang hoefde te zijn ineens weggestuurd te worden. Dat liet ik me geen twee keer vertellen. Dapper stapte ik achter mijn vrouwtje aan de wei uit, en volgde haar over een loopplank een busje in. Achter mij gingen de deuren dicht, maar dat vond ik niet erg, want vrouwtje bleef bij mij zitten om me vast te houden en te knuffelen en ze gaf me ook een paar lekkere brokjes. Het ritje met de bus duurde helemaal niet lang en toen de deuren weer opengingen, liep ik samen met mijn vrouwtje de plank weer af en daar stond ik dan. Ik keek wel even verbaasd om me heen hoor. Een nieuwe plek en allemaal nieuwe geurtjes, dat was wel even raar. Vrouwtje ging mij voor naar mijn nieuwe weitje waar ik kennis maakte met lammetje Saartje en een heleboel kippen, wat een gekke beesten zeg, die kippen. Die had ik nog nooit gezien dus daar moest ik natuurlijk wel even achteraan lopen om ze beter te bekijken.

Kennismaken met Saartje
Kennismaken met Saartje

 

 

Knuffels genoeg van iedereen
Knuffels genoeg van iedereen

De andere mensen die naast het weitje wonen, kwamen mij ook verwelkomen. Ze waren heel erg lief. Ik kreeg stukjes brood, jammie. Vrouwtje maakte samen met de meneer de stal op met stro om lekker in te slapen, maar dat stro smaakte ook best.

 

Ik kijk toe hoe vrouwtje helpt de stal op te maken
Ik kijk toe hoe vrouwtje helpt de stal op te maken

 

Daarna liet mijn vrouwtje mij na een paar dikke knuffels alleen zodat ik kon wennen aan Saartje en mijn nieuwe omgeving. Eerst heb ik wel heel hard geblaat hoor en Saartje deed met mij mee. Ze is wel tof die Saartje. Later die dag kwam het vrouwtje weer terug en kreeg ik wat lekkers. Ik was zo blij om haar weer te zien. We hebben natuurlijk geknuffeld en samen naar de kippetjes gekeken. Later is ze weer gegaan en bracht ik mijn eerste nacht door samen met Saartje in mijn nieuwe tijdelijke weitje.

Knuffelen met vrouwtje en samen naar de kippetjes kijken
Knuffelen met vrouwtje en samen naar de kippetjes kijken

 

 

Over Sabine

Schrijft Fantaseert Droomt Leest Fotografeert Natuur Hondjes Schaapjes Gepubliceerd 'Reflections of a brainjoshed mind' Eigenaar van The Seasonfairies and friends (Insta: @the_seasonfairies_and_friends) Werkt voor Eco Flower Fairies USA en Ambro Dolls Prodcom Roemenië Videos op YouTube kanaal Eco Flower Fairies

1 reactie op “Ik ben verhuisd!

  1. Nicole Jongbloets

    Schattig!! Liefs, Nicole Jongbloets

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: