Deze week heb ik veel traantjes gelaten om wat er is gebeurd en vooral op wat voor manier. Na alle moeite die ik heb gedaan om dit weitje voor Floris te realiseren, is het wel heel zuur dat het op zo’n manier tot een einde is gekomen. Ik heb de aanschaf van de twee nieuwe schaapjes ook moeten terug draaien, wat gelukkig nog kon. De fokker had er uiteraard alle begrip voor, dat was wel fijn.

Knuffelen
Knuffelen

Floris was natuurlijk gewoon zijn vrolijke zelf en ik kreeg deze week een heleboel troostknuffels van hem. Soms kroop ie zowat in me alsof ie wilde zeggen: het komt wel goed lief schapenvrouwtje, wacht maar…

Ik heb gisteren voor het eerst zijn klauwen bekapt. Dit doet men vaak door een schaap om te leggen en op zijn kont te zetten zodat hij niets kan en het makkelijk is hem te bekappen. Wij hebben het echter anders gedaan, want waarom die stress van het omleggen als het ook gewoon staande kan. Harmen heeft Floris vast gehouden en ik heb hem al staande bekapt, gewoon door zijn pootje op te tillen en te knippen. Floris is een mak en lief schaap en laat het netjes toe.

Ik ben best trots op mijn lieve schaapje.

 

Over Sabine

Schrijft Fantaseert Droomt Leest Fotografeert Natuur Hondjes Schaapjes Gepubliceerd 'Reflections of a brainjoshed mind' Eigenaar van The Seasonfairies and friends (Insta: @the_seasonfairies_and_friends) Werkt voor Eco Flower Fairies USA en Ambro Dolls Prodcom Roemenië Videos op YouTube kanaal Eco Flower Fairies

0 reacties op “Troostknuffels

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: