Het schapenvrouwtje vertelt

Kink in de kabel

Helaas…vandaag geen gezellig schapengeblaat, maar een hele hoop mensentraantjes. Vandaag zijn we tien stappen achteruit gezet. Helemaal terug naar het begin. Er is een kink in de kabel gekomen. Door omstandigheden (lees afgunstige mensen) hebben we de koop van het mooie stukje land echt op het allerlaatste nippertje stopgezet. Helaas leven er mensen op deze aardbol, die het niet zo goed voor hebben met dieren als wij. Hadden we de koop niet stopgezet, dan hadden wij de veiligheid van onze beestjes niet kunnen waarborgen. De details zal ik jullie verder besparen. De teleurstelling is enorm groot. We zijn even uit het veld geslagen door dit alles en moeten dit even verwerken zodat we straks weer vol goede moed op zoek kunnen gaan naar een nieuw en hopelijk nog veel mooier stukje land waar ik mijn droom kan verwezenlijken.

 

Over Sabine

Schrijft Fantaseert Droomt Leest Fotografeert Natuur Hondjes Schaapjes Gepubliceerd 'Reflections of a brainjoshed mind' Eigenaar van The Seasonfairies and friends (Insta: @the_seasonfairies_and_friends) Werkt voor Eco Flower Fairies USA en Ambro Dolls Prodcom Roemenië Videos op YouTube kanaal Eco Flower Fairies

0 reacties op “Kink in de kabel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: