Het schapenvrouwtje vertelt

De nieuwe dametjes

Suzie en MiaAfgelopen woensdag zijn we naar een fokker geweest van het schapenras wat ik graag wil hebben, het Herdwick schaap.  Het Herdwick schaap is afkomstig uit het Lake District, een bergachtig en nat gebied in het noordwesten van Engeland, net onder Schotland. We hebben twee lammetjes uitgezocht, die Floris in september gaan vergezellen in onze wei. De lammetjes zijn nu nog niet zo mak als Floris, dus daar zal ik aan moeten werken, maar dat komt vast wel goed. Deze week hebben we ook de bruggen over de sloten naar onze wei gelegd. Het begin is dus gemaakt! Verder ben ik begonnen met het halsbandmak maken van Floris zodat ik hem straks lopend naar de nieuwe wei kan brengen. Hij stapt al goed mee en heeft zelfs al een stukje buiten de wei gelopen! Ik zal er deze week eens een foto of filmpje van maken.

 

Over Sabine

Schrijft Fantaseert Droomt Leest Fotografeert Natuur Hondjes Schaapjes Gepubliceerd 'Reflections of a brainjoshed mind' Eigenaar van The Seasonfairies and friends (Insta: @the_seasonfairies_and_friends) Werkt voor Eco Flower Fairies USA en Ambro Dolls Prodcom Roemenië Videos op YouTube kanaal Eco Flower Fairies

1 reactie op “De nieuwe dametjes

  1. Wat goed zeg! Zou er graag bij zijn als hij naar zijn nieuwe thuis gebracht word.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: