De mineralenemmer (filmpje)

Smikkelen mineralenemmmerGisteren heb ik voor Floris en mijn verzorgschaapjes een mineralenemmer in de wei gezet. Hier kunnen ze naar behoeve aan likken. Omdat de meeste schapen siësta hielden, kon Floris die bij mij was als eerste aanvallen op de emmer en op zijn gemak aan de mineralen likken. Hij vond het heerlijk! Zo liet ik hem achter. Toen ik later op de dag terug kwam in de wei zag ik dat de behoefte onder alle schapen groot bleek. De schapen drongen rond de emmer en vonden allemaal dat zij het meeste recht hadden om te likken dus werd er zo nu en dan ook een stoot uitgedeeld. Allemaal hadden ze bruine plakbekkies en Floris zag er helemaal niet uit! De viespeuk. Hier nog een filmpje van een smikkelende Floris: https://youtu.be/XyhtTUzzxf4

 


Een reactie op “De mineralenemmer (filmpje)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s