Filmpje Het schapenvrouwtje vertelt

De mineralenemmer (filmpje)

Smikkelen mineralenemmmerGisteren heb ik voor Floris en mijn verzorgschaapjes een mineralenemmer in de wei gezet. Hier kunnen ze naar behoeve aan likken. Omdat de meeste schapen siësta hielden, kon Floris die bij mij was als eerste aanvallen op de emmer en op zijn gemak aan de mineralen likken. Hij vond het heerlijk! Zo liet ik hem achter. Toen ik later op de dag terug kwam in de wei zag ik dat de behoefte onder alle schapen groot bleek. De schapen drongen rond de emmer en vonden allemaal dat zij het meeste recht hadden om te likken dus werd er zo nu en dan ook een stoot uitgedeeld. Allemaal hadden ze bruine plakbekkies en Floris zag er helemaal niet uit! De viespeuk. Hier nog een filmpje van een smikkelende Floris: https://youtu.be/XyhtTUzzxf4

 

Over Sabine

Schrijft Fantaseert Droomt Leest Fotografeert Natuur Hondjes Schaapjes Gepubliceerd 'Reflections of a brainjoshed mind' Eigenaar van The Seasonfairies and friends (Insta: @the_seasonfairies_and_friends) Werkt voor Eco Flower Fairies USA en Ambro Dolls Prodcom Roemenië Videos op YouTube kanaal Eco Flower Fairies

1 reactie op “De mineralenemmer (filmpje)

  1. Nicole Jongbloets

    Ik zie het al helemaal voor me, lachen!!! Groetjes, Nicole Jongbloets

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: